Ford Fiesta

1.25 Titanium uit 2012 Rijklaar + 12 maanden Bovag-garantie Henk Jongen Auto's in Helmond, al 50 jaar service zoals 't hoort!
    Bouwjaar 2012
    Kilometerstand 58.706 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    34-ZGG-3
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2012
    KleurLicht wit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)396 X 172 X 148
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    De Ford Fiesta heeft een krachtig design, hij toont zelfverzekerd maar niet arrogant. Het is die uitstraling die deze auto zo aantrekkelijk maakt. Zijn rijkwaliteiten zijn navenant: achter het stuur van deze auto bent u iedere verkeerssituatie de baas, dankzij zijn krachtige motor en uitgekiende wegligging. De auto is van het bouwjaar 2012 en is van de eerste eigenaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

    Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid - niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. De Ford is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

    Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Bent u nieuwsgierig naar deze Ford Fiesta? Laat het ons dan snel weten.


    Bedrijfsinformatie

    Bedankt voor uw interesse in deze auto. Welkom bij autobedrijf Henk Jongen, onderdeel van Bosch Car Service. We zijn een familiebedrijf gevestigd in Helmond en al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfswagens. Uw auto wordt bij ons met zorg rijklaar gemaakt in onze eigen werkplaats en ook daarna kunt u rekenen op uitstekende service.


    Koopt u een occasion bij Henk Jongen Auto’s dan weet u precies waar u aan toe bent. We bieden u volop keuze in prijs, garantie en service zoals het hoort. Bij iedere auto op deze site staat onze vaste rijklaar-prijs inclusief 12 maanden Bovag-garantie.


    Standaard – € 0,-
    Nieuwe APK (indien nodig)
    Onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschriften
    12 maanden Bovag-garantie (vanaf 4.500,- en max 150.000 km)
    Inruilwaarde op basis van Autotelex
    Verzekeringsofferte
    Volle tank brandstof
    Professioneel poetsen
    Te naam stelling

    Distributiepakket € 350,-
    De distributieriem vervangen is een specialistische en grote reparatie en kost gemiddeld zo’n € 650,00. (Dat is altijd schrikken bij een onderhoudsbeurt.) Om vervelende verrassingen te voorkomen, bieden we u het volgende aan: Bij aankoop van een auto bij Henk Jongen Auto’s betaalt u slechts € 350,00 voor een compleet nieuw distributiepakket, inclusief waterpomp, spangeleider, looprol distributieriem en montage. We raden dit pakket zeker aan als de distributieriem binnen 20.000 km vervangen moet worden.


    Autobedrijf Henk Jongen is uitstekend bereikbaar dankzij goede verbinding vanuit diverse uitvalswegen zoals de A67 (Eindhoven – Venlo), A270 (Eindhoven – Helmond) en N279 (Veghel – Den Bosch). NS-station Helmond bevindt zich op loopafstand.

    Opties
    5 Persoons uitvoering
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Airco (automatisch)
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Audio installatie
    Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Boordcomputer
    Garanties
    Bovag
    Nap