Kia Picanto

1.0 MPi DynamicPlusLine uit 2020 Rijklaar + Fabrieksgarantie tot 02-2027 Henk Jongen Auto's in Helmond, al 50 jaar service zoals 't hoort!
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 45.021 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-855-JZ
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2020
    KleurDonker zwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)367 X 163 X 150
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Streetwise en smart: de populaire Kia Picanto stuurt u soepel door de stad en kan ook nog eens lekker uitpakken op het snelwegasfalt. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Kia met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. In deze Kia profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen full map navigatiesysteem vertelt u alles! Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Met de audiobediening op het stuur regelt u de geluidsinstallatie gemakkelijk en veilig. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. Ook lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer zijn aan boord.

    De automatische veiligheidssystemen in deze Kia fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Kia Picanto Brake Assist als remondersteuning.

    Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Kia te reserveren.


    Bedrijfsinformatie

    Bedankt voor uw interesse in deze auto. Welkom bij autobedrijf Henk Jongen, onderdeel van Bosch Car Service. We zijn een familiebedrijf gevestigd in Helmond en al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfswagens. Uw auto wordt bij ons met zorg rijklaar gemaakt in onze eigen werkplaats en ook daarna kunt u rekenen op uitstekende service.


    Koopt u een occasion bij Henk Jongen Auto’s dan weet u precies waar u aan toe bent. We bieden u volop keuze in prijs, garantie en service zoals het hoort. Bij iedere auto op deze site staat onze vaste rijklaar-prijs inclusief 12 maanden Bovag-garantie.


    Standaard – € 0,-
    Nieuwe APK (indien nodig)
    Onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschriften
    12 maanden Bovag-garantie (vanaf 4.500,- en max 150.000 km)
    Inruilwaarde op basis van Autotelex
    Verzekeringsofferte
    Volle tank brandstof
    Professioneel poetsen
    Te naam stelling

    Distributiepakket € 350,-
    De distributieriem vervangen is een specialistische en grote reparatie en kost gemiddeld zo’n € 650,00. (Dat is altijd schrikken bij een onderhoudsbeurt.) Om vervelende verrassingen te voorkomen, bieden we u het volgende aan: Bij aankoop van een auto bij Henk Jongen Auto’s betaalt u slechts € 350,00 voor een compleet nieuw distributiepakket, inclusief waterpomp, spangeleider, looprol distributieriem en montage. We raden dit pakket zeker aan als de distributieriem binnen 20.000 km vervangen moet worden.


    Autobedrijf Henk Jongen is uitstekend bereikbaar dankzij goede verbinding vanuit diverse uitvalswegen zoals de A67 (Eindhoven – Venlo), A270 (Eindhoven – Helmond) en N279 (Veghel – Den Bosch). NS-station Helmond bevindt zich op loopafstand.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Garanties
    Bovag
    Nap