Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-fun uit 2020 Rijklaar + 12 maanden Bovag-garantie Henk Jongen Auto's in Helmond, al 50 jaar service zoals 't hoort!
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 74.824 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    K-192-HF
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2020
    KleurLicht wit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)347 X 162 X 146
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Met zo'n kleine auto krimpt uw brandstofverbruik mee. En ook de aanslag wegenbelasting wordt een stuk bescheidener. Zijn pittige prestaties dankt deze Toyota aan zijn compacte en zuinige motor. Ook is de auto voorzien van: LED-dagrijverlichting, neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

    U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

    Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.

    Grachten, singels, steegjes en straatjes: deze Toyota Aygo wurmt zich er royaal tussendoor. In deze Toyota vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook LED-dagrijverlichting, neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

    Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. De audiobediening op het stuur draagt bij aan een veilige rit. Geen afleiding, geen tasten - de knoppen zitten onder uw vingers. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. De Toyota is standaard voorzien van: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur.

    De geavanceerde technologie in deze Toyota is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

    Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?


    Bedrijfsinformatie

    Bedankt voor uw interesse in deze auto. Welkom bij autobedrijf Henk Jongen, onderdeel van Bosch Car Service. We zijn een familiebedrijf gevestigd in Helmond en al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfswagens. Uw auto wordt bij ons met zorg rijklaar gemaakt in onze eigen werkplaats en ook daarna kunt u rekenen op uitstekende service.


    Koopt u een occasion bij Henk Jongen Auto’s dan weet u precies waar u aan toe bent. We bieden u volop keuze in prijs, garantie en service zoals het hoort. Bij iedere auto op deze site staat onze vaste rijklaar-prijs inclusief 12 maanden Bovag-garantie.


    Standaard – € 0,-
    Nieuwe APK (indien nodig)
    Onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschriften
    12 maanden Bovag-garantie (vanaf 4.500,- en max 150.000 km)
    Inruilwaarde op basis van Autotelex
    Verzekeringsofferte
    Volle tank brandstof
    Professioneel poetsen
    Te naam stelling

    Distributiepakket € 350,-
    De distributieriem vervangen is een specialistische en grote reparatie en kost gemiddeld zo’n € 650,00. (Dat is altijd schrikken bij een onderhoudsbeurt.) Om vervelende verrassingen te voorkomen, bieden we u het volgende aan: Bij aankoop van een auto bij Henk Jongen Auto’s betaalt u slechts € 350,00 voor een compleet nieuw distributiepakket, inclusief waterpomp, spangeleider, looprol distributieriem en montage. We raden dit pakket zeker aan als de distributieriem binnen 20.000 km vervangen moet worden.


    Autobedrijf Henk Jongen is uitstekend bereikbaar dankzij goede verbinding vanuit diverse uitvalswegen zoals de A67 (Eindhoven – Venlo), A270 (Eindhoven – Helmond) en N279 (Veghel – Den Bosch). NS-station Helmond bevindt zich op loopafstand.

    Opties
    Achterbank neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Garanties
    Bovag
    Nap